25 juni 2012

Leaving Cuffs and Cowl

För ett tag sedan gjorde jag en halskrage och pulsvärmare till en kurs. I helgen skrev jag ihop två enkla mönster som jag har delat med mig av (gratis) på Ravelry.


Halskragen är stickad i Viking Alpaca Silk men det går bra med vilket tunt alpacka garn som helst. Drops fungerar nog utmärkt! Den är stickad på 4mm stickor och det går åt knappt ett 50g nystan.



Pulsvärmarna är stickade i Dale of Norway Baby Ull men det går bra med tunt strumpgarn eller annan baby ull. Till dessa gick det åt ett 50g nystan med och de är uppstickade på 3mm stickor.


Båda mönstren innehåller både diagram och skrivna instruktioner och de innehåller dessutom två alternativ till kanten. Som ni ser på bilderna så har jag stickat pulsvärmarna med picot-kant och halskragen med mosstickning.

Ha en fin vecka och hoppas att de inte kommer till användning på ett tag :)

11 kommentarer:

Anna sa...

Hej så fina!

Hulda sa...

Men så fina! Jag hoppas verkligen du jobbar med något stickning/mönster eller liknande kreativt på dagarna för du är så grymt duktig på att sticka och göra nya mönster! Önskar jag själv var lika duktig!

Majstess sa...

Vilka fina mönster och vilka fina färger!!!

kråkspark sa...

Tack så jättemycket! Jag har ett garn som ksulle passa utmärkt till kragen.

Hulda sa...

Japp jag bor kvar i Norge, Sandvika. Vet inte om jag och barnen flyttar hem när mammaledigheten är slut med dottern som föddes 2/4-12 eller om vi ska stanna och då blir det rekkehus för oss. Spännande att jobba som ingenjör designer!

Saras pyssel sa...

Mycket, mycket fint!

Anna - stickande trädgårdsmästare sa...

Ursnyggt som vanligt, tycker att du ska byta yrke och stanna i Sverige..

Maria sa...

Tack så mycket för jättefina mönster för kommande projekt.

/Maria

Judith sa...

Så utrolig fine. Hyggelig av deg å dele mønster:-)

frisky frog sa...

Supersnygga!

Unknown sa...

I love these patterns! I am an editor at AllFreeKnitting and would love to feature your pattern on my site with full credit to you. I've noticed you have some other great projects on your site, and I would love to link to all of your other free knitting patterns as well. I know my readers would just love them and in return would generate some nice traffic to your site.

If you are interested and would like more information, please email me at kburke (at) primecp (dot) com.

Thanks. I look forward to hearing from you!