30 maj 2014

Här händer det grejer!Som jag har nämnt tidigare så har jag ju gift mig och oftast brukar ju det göra att man byter efternamn. Så är även fallet i det Magnussonska hemmet. Jag heter alltså nu mer Maria Magnusson. Inte nog med att pass, körkort, bankkort ska ändras så måste jag ändra alla användarnamn, företagsnamn mm.

I och med detta så fixade jag en ny logga!


Som ett litet fireri av detta så har kommer jag att publicera mitt senast mönster Surry Hills som ett gratismönster! Inte nog med det så har jag dragit igång en knit-a-long. Den startar egentlien på söndag kl 10 men du kan redan nu ladda ner en introduktion med stickfastheter, garnåtgång mm från Ravelry

Jag har dessutom startat en Facebookgrupp! Jag blir jätteglad om du vill vara med! 

Ha en härlig ledighet!


10 kommentarer:

ylva sa...

Så här på fredagsmorgonen innan jag ska till jobbet låter det mycket lockande , koftan ser jättefin ut . Snygg logga har du fått till också ! Jag minns också när jag bytte namn kändes annorlunda , mitt gamla efternamn var ju jag men det nya påminde mig om det fina vi gjort , att vi hörde ihop :-)

miastick sa...

Hurra!!!
Åh vad fin koftan är! Längtar efter att ses.

Anonym sa...

Den är väldigt fin jag funderar lite smått på att kopiera hela dig outfit, från kjol till kofans knappar, vi får se på vad det blir av det hela men det är väldigt fint och sommrigt. Det kanske känns sommar även när det inte är så varmt i en sådan kofta, tänker jag.
http://docksjo.com

Otaliga projekt sa...

Åh, vad roligt allt detta är! Koftan ser underbar ut.
Går självklart med i FBgruppen.

Anonym sa...

Oj, oj, oj. Så frestande att ge sig på att sticka den här koftan ... Både du och koftan är jättefina! Jag blir allt lite nyfiken på hur resten av kjolen ser ut ;)

Birgit sa...

What a sweet cardigan - I MUST HAVE !!!
Also many greetings and all the best for your wedding - so nice pictures :-)
Have a nice day
Birgit

knitbyme sa...

Fin fru!

AlpakkaAnna sa...

Koftan är verkligen superfin!
Nog får jag lite sticksug alltid :)

Men jag får se lite realistiskt på det hela. Jag har två Siri på stickorna och lovat bort en tröja var till dotter och make. Och sååå snabbt stickar nog inte ens jag ;)

Loppans pyssel sa...

Grattis till giftermålet! :)

Anonym sa...

Ooohhh beautiful jacket!!! the color is fantastic!!!!

;-)