14 augusti 2014

Stickhelg i Vrigstad


Det var så längesen jag bloggade nu! Jag lever lite genom Intagram för stunden. Ibland känns det lagom att lägga upp en bild och skriva en rad istället för att skriva ett helt inlägg. Men alla använder ju inte Instagram så jag kanske kan slå ihop det lite. Och bättra mig!

I helgen var jag, Petra och Janette i Vrigstad. Emma och hennes mamma Barbro anordnade återigen en fantastisk helg!

En annan som hjälpte till var Emmas dotter som höll i workshops hela helgen. Hon lärde ut hur man gör armband med gummiband.
 
 

Magasin Duett var på plats hela helgen och som grädde på moset introducerade Petra hennes nya lingarn till sortimentet. Jag är helt kär! Detta lingarn är inte likt något annat jag har testat. Den enda nackdelen är att det är så många färger att det är svårt att välja.

 


Jag fick möjligheten att ta med mig mina mönster och uppstickade modeller. Det är så himla kul att låta andra prova och känna på hur de känns och ser ut i verkligeheten. Det är också kul att tipsa om garnförslag och se de som köper mina mönster i verkligheten.


Jag fick även se den här fina Lotussjalen! Gunilla Celen har stickat denna fina  i två härvor Jitterbug! Så stor och go!

 
Jag gick inte heller lottlös efter helgen. Jag bestämde mig för att påbörja ännu ett linprojekt och eftersom det fanns så många fantastiska färger så måste det ju bli ett randigt projekt. Jag testade färgkombinationer, blandade in alla närvarande. Dessa 4 alternativ hade jag och tillslut beslutade jag mig för kolumn nr 1. Det kommer att bli super! 
 
 
Ett stort tack till dessa två fantastiska kvinnor, Emma och Barbro! Dessa Vrigstadhelger ger en så mycket inspiration, glädje och nya bekantskaper att man vill flytta dit för alltid.


Jag fick med mig ett uppdrag med. Mona, som var med, är en så inspirerande kvinna! Hon har haft på sig denna fantastiska väst och det visade sig att hon har virkat den själv från eget huvud men hon kunde inte skriva ner mönstret. Så nu är det på min lott. Västen kommer att heta Mona och ska virkas i Magasin Duetts fina lingarn och den kommer att finnas tillgänglig genom Magasin Duett inom kort.


4 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Tack Maria!
Fint skrivet :-)
Jag länkar bloggen till IM´s nya föreståndare. Hon är så nyfiken.
Kram!
(Och jag håller utkik efter hus åt er här i Vrigstad...)

Otaliga projekt sa...

Ja, tänk att det är i Vrigstad (av alla ställen ;) ) som man andas lite lugnare.....
All denna feelgood som finns där tillsammans med all inspiration och alla spännande möten är ju alldeles enastående. För att inte tala om god mat och service. Avslutar med ett citat från sena timmen. "Vem släppte in DIG i gruppen"?!
Kram Sarah.

lotta n sa...

Är så glad över att du är tillbaka på bloggen igen, har saknat dina inlägg. Din inspiration smittar alltid av sig på mig.

Maud Freij sa...

Så härliga bilder:)